START      OM      PROGRAM      AKTUELLT      BILJETTER      NYHETSBREV      KONTAKT      ARKIV      ENGLISH

Vill du bli Official Pink Stormtrooper of Sweden?

 

Med utgångspunkt i utställningen ART WARS SWEDEN som öppnade i Göteborg i januari söker nu Ben Moore, grundaren av ART WARS, en person som vill ikläda sig rollen som Official Pink Stormtrooper of Sweden.

 

Du behöver vara över 18 år, bosatt i Sverige samt vara beredd att dokumentera ditt liv som Pink Stormtrooper i foto och video. Du kommer att behöva närvara vid en ceremoni i samband med att ART WARS SWEDEN i Göteborg stänger den 12 april 2015. Vid ceremonin kommer den utvalda att utnämnas till Official Pink Stormtrooper of Sweden och tillägnas ett Pink Stormtrooperpass.

 

Du är sedan fri att leva som Pink Stormtrooper när och hur det passar just dig.  Dokumentationen i form av video och/eller fotodagbok publiceras på artwars.net. Ett urval av verk från Pink Stormtrooper-projektet ställs sedan ut på 3:e Våningen i Göteborg under 2016.

 

Ben Moore själv var den första Pink Stormtroopern och är fortfarande Official Pink Stormtrooper of the United Kingdom. Peformances som genomförts kan ses på artwars.net. T ex Tate Storm från 2008 då Moore gick in på Tate Modern i London och stod där i över fyra timmar utan att vare sig besökare eller vakter trodde att han var annat än en skulptur som hörde till utställningen.

 

Vill du bli Official Pink Stormtrooper of Sweden skicka en kort beskrivning av dig själv och varför du skulle vilja leva som Pink Stormtrooper. Bifoga ett foto av dig samt ange din längd. Skriv på engelska, max 200 ord, till info@artwars.net senast 31 mars.

 

 

3:e Våningen, Sockerbruket 9, S-414 51 Göteborg, Sweden.

Tel: +46(0)702–721771

E-post: kontakt(at)3vaningen.se

 

© 3:e Våningen 2017

 

FACEBOOK

INSTAGRAM

NYHETSBREV